Mecanografia i Ofimàtica

Des del Centre Estudis Jovi t’oferim cursos de mecanografia i ofimàtica en horari extraescolar de 16.30 a 17.30 de la tarda, ó bé al migdia abans o després del menjador. Cursos adreçats a nens a partir de 2n de primària com també per a pares i mares, avis i àvies.

Es tracta d’un curs bàsic de mecanografia, de iniciació. Una bona formació complementària.

Cada dia que passa i en tots els àmbits aprendre mecanografia adquireix més importància, ja que a poc a poc, avui en dia s’ha d’escriure a diari amb ordinador, ja sigui de sobretaula o portàtil i l’estudi i l’aprenentatge de la mateixa passa a ser una matèria indispensable pels nens en edat escolar. A més, aprendre correctament mecanografia és útil al llarg de la vida i en qualsevol activitat.

OBJECTIUS:

 -Memorització del teclat, així com el desplaçament correcte amb tots els dits sense baixar la vista per mirar les tecles que s’han de prémer.

-Aconseguir velocitat, variable per a cada alumne/a, segons l’edat.

És molt important la pràctica a casa i la regularitat al curs per un bon rendiment.

1 Sessió setmanal.

Si vols més informació sobre Mecanografia i Ofimàtica, et convidem a apropar-te als nostres centres de Vallirana o Pallejà, o bé contactar amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic: centrejovi@gmail.com.

Comparteix a les teves xarxes