Gabinet psicopedagògic

El Centre d’Estudis Jovi és un centre que ofereix múltiples opcions a les famílies. Com a Gabinet Psicopedagògic, cal dir que la nostra vocació és la d’ajudar, i els alumnes amb dificultats d’aprenentatge constitueixin una gran part del nostre alumnat.

El nostre equip de professionals col·legiats atendran als alumnes i a les famílies per a solucionar problemes de caire familiar, personal, etc.. i cercaran la millor solució i derivaran, si cal, cap al professional més indicat.

Moltes vegades cal ajudar a organitzar l’estudi amb bones tècniques d’estudi; altres reforçar a nens amb dislèxies, trastorns de dèficits d’atenció; altres a fer teràpia familiar, altres a reeducació, assessorament a les famílies, tècniques, etc…

Sempre es fa una valoració inicial per veure les mancances de l’alumne i les entrevistes amb els pares, tutors i professors són molt necessàries.

Equip format per:

  • Psicòleg
  • Logopeda
  • Psicopedagog

Si vols més informació et convidem a apropar-te als nostres centres de Vallirana, Pallejà o Sant Boi, o bé contactar amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic: centrejovi@gmail.com.